середа, 21 січня 2009 14:40

Мадридський "Реал" покарають за фашизм

Мадридський "Реал" оштрафували на 3 тисячі євро. Таке рішення ухвалила іспанська федерація футболу на підставі рапорту арбітра зустрічі, в якому були зафіксовані фашистські жести і слогани у виконанні уболівальників.

Як повідомив арбітр Альфонсо Перес Бурруль, деякі фани "Реала" використовували прапори і банери з "радикальною і екстремістською символікою". У своїх кричалках уболівальники згадували "газові камери", а також бажали смерті "Осасуні", а фашизму напроти вічного і славного життя. Загалом, арбітр точно встановив мерзотну природу цих самих кричалок.

У "Реала" вже не вперше проблеми через фанатські угрупування UltraSur. А у судді Бурруля, до речі, теж проблеми. У тому матчі він допустив серйозну помилку на користь якраз "Реала", видаливши Хуанфрана за симуляцію замість призначення пенальті в мадридські ворота за рахунку 2:1. Керівництво "Осасуни" дуже цим обурене.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Мадридський "Реал" покарають за фашизм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі