субота, 15 листопада 2014 21:58

Люксембург був би чемпіоном світу в бігу на 15 метрів – 5 думок після гри зі збірною герцогства

Люксембург був би чемпіоном світу в бігу на 15 метрів – 5 думок після гри зі збірною герцогства
Фото: obozrevatel.com

Збірна України святкувала перемогу над Люксембургом з рахунком 3:0. Gazeta.ua аналізую ключові моменти поєдинку.

У перші 25 хвилин гри не було зрозуміло, хто ж, власне, на полі Люксембург?

Господарі возили українців і лише дивом не забили три м'ячі. Часом здавалося, що і тактично і технічно гравці збірної герцогства переважають нашу збірну. Більшість атак проходила по зоні лівого центрального захисника, за яку відповідав Ракицький. Наші вболівальники від здивування навіть забули співати хіт про Путіна. У другому таймі з господарів ніби випустили повітря. Люксембург зів'яв на очах. У таких випадках досвідчені тренери говорять: "Суперник був би чемпіоном світу в бігу на 15 метрів".

Складалося враження, що тренери суперника зовсім не вчили своїх футболістів грати під час кутових біля власних воріт

У першій половині гри уся небезпека біля володінь господарів поля була при подачі корнерів. Власне, перший гол українців прийшов після подачі кутового.

Стадіон у Люксембурзі і поле зокрема нагадують кам'яний вік

Таких полів нема навіть у холодній Ісландії. Востаннє щось подібне ми спостерігали у Луганську під час епічного матчу "Зоря" – "Волинь". Ймовірно там навіть зараз газон виглядає краще попри прямі влучання кількох снарядів. По грі здавалося, що обидві команди не вгадали з шипами для бутс.

Всі переймаються безгольовою серією Зозулі й не помічають, що треба рятувати Коноплянку

У хлопця тривала ігрова хандра. Епопея з переходом до західного клубу затяглася, що відбилося на формі Євгена. Плюс в'язке поле не давало задіяти основні козирі – швидкість і дриблінг. Хоча в першому таймі чомусь здалося, що Коноплянка виглядає краще за Ярмоленка.

Бувають матчі, коли з 22 гравців забивати дано лише одному

Слава Богу, цим одним виявився Андрій Ярмоленко. Усі виходи і небезпечні удари українці змарнували. Зрештою Ярмоленку набридло за цим спостерігати і він вирішив долю гри самотужки, забивши три м'ячі. Решту нагод партнери змарнували. Хоча за першими враженнями здається, що Денис Олійник зайвим на полі не був. Принаймні добре, що в збірній з'явився ще один креативний гравець, якому, однак, треба добряче попрацювати над реалізацією моментів.

Зараз ви читаєте новину «Люксембург був би чемпіоном світу в бігу на 15 метрів – 5 думок після гри зі збірною герцогства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі