понеділок, 02 лютого 2009 21:18

Ляхович розібрався з Доном Кінгом і вимагає бою з Кличком

Автор: AFP/Сегодня
  Сергій Ляхович
Сергій Ляхович

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Сергій Ляхович припинив співпрацю з Доном Кінгом, відновився після травми плеча та заявив про свою готовність повернутися.

Серед тих, з ким він хотів би зустрітися, Ляхович назвав Девіда Хея, братів Кличко та Кріса Арреолу.

Менеджер Ляховича Івайло Готцев вже зустрівся з представниками Арреоли.

"- Цього року я хочу знову заявити про себе і провести кілька хороших двобоїв, - сказав Ляхович. - Я вільний агент, і я на 100 відсотків готовий. Я лікував своє плече в одному з кращих реабілітаційних центрів США, і зараз знаходжуся у відмінній формі. Із задоволенням зустрінуся з будь-яким із цих боксерів. Мені потрібні найсильніші суперники в світі. Проведення видовищних поєдинків - це єдиний вдалий спосіб для повернення на ринг. Хай вони знають, що я готовий до бою з будь-ким із них", - цитує Ляховича "Sportbox".

Проведення видовищних поєдинків - це єдиний вдалий спосіб для повернення на ринг.

Агенство "Весь спорт" нагадує, як пару років тому Ляхович назвав Кличко боягузом:

"Ми неодноразово пропонували Володимиру Кличку провести поєдинок, але він до цих пір мовчить. Ми відправили йому пропозицію, але він відмовився. "Списавши" своє небажання на нашого менеджера Дона Кінга. Я не хочу спекулювати словами, але дивлячись на вчинки та дії Кличка - він поводиться як боягуз!"

Зараз ви читаєте новину «Ляхович розібрався з Доном Кінгом і вимагає бою з Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі