четвер, 05 червня 2008 19:38

Львів просить провести два матчі збірної України з футболу

Львівська міська рада звернулася до Федерації футболу України з проханням посприяти у підготовці двох важливих футбольних подій, які відбудуться цього року у Львові: 20 серпня – товариський поєдинок між національними збірними командами України та Польщі, а 6 вересня – між збірними України та Білорусії, повідомляє zik.com.ua.

Як йдеться у повідомленні, з огляду на необхідність якісної підготовки до проведення цих офіційних матчів, Львівська міська рада звернулась до президента Федерації Футболу України Григорія Суркіса з проханням посприяти в організації справжнього спортивного свята для львів"ян.

Додамо, що дані прохання нічим не обгрунтовані, адже в Дніпропетровську вже практично готові приступити до укладання газону на новому стадіоні. Натомість у Львові нічого, крім проекту нового стадіону немає. Федерація футболу навряд чи відмовиться провести в Дніпропетровську ці матчі для того, щоб показати УЄФА принаймні конкретні результати підготовки України до Євро-2012.

Зараз ви читаєте новину «Львів просить провести два матчі збірної України з футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі