середа, 29 вересня 2010 12:07

Луїс Адріано та Коста з апетитом "випили" "Брагу" (ФОТО)
22

Дубль Луїса Адріано допоміг "Шахтареві" в рамках групового етапу Ліги Чемпіонів розгромити в гостях "Брагу". У порівнянні з поєдинком першого туру проти "Партизана", Мірча Луческу вніс до стартового складу лише одна зміна: місце Жадсона позаду єдиного форварда Луїса Адріано зайняв Генріх Мхітарян.

Чемпіону Україні знадобилося досить багато часу, щоб освоїтися на стадіоні "Брага Мунісіпал". Налагодити контроль над м"ячем "гірникам" вдалося лише до середини першого тайму. Але на перерву команди пішли з нулями на табло.

На 56-й хвилині, знайшовши вразливе місце в господарській обороні, донецька команда відкрила рахунок. Дуглас Коста віддав пас врозріз на хід Луїсу Адріано. Дев"ятий номер гостей пробив, не втрачаючи часу, і воротар Феліпе не зміг відбити м"яч. Стримавши лютий штурм "Браги", прагматичний "Шахтар", немов досвідчений боксер, провів нокаутуючий удар. Дійові особи були ті ж -  Дуглас Коста пасував, а Луїс Адріано забивав. На цей раз нападник вправно прокинув м"яч повз Мойзеса і ударом з розвороту спрямував снаряд у сітку. У компенсований час за фол Пауло Сезара проти Вілліана у ворота "Браги" був призначений 11-метровий, який успішно виконав Дуглас Коста, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Фото: ФК "Шахтар"




Зараз ви читаєте новину «Луїс Адріано та Коста з апетитом "випили" "Брагу" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі