субота, 19 вересня 2009 14:36

Луческу подарував Донецьку Кубок УЄФА (ФОТО)
10

19 вересня в Донецьку стало на одну визначну пам"ятку більше. У Парку кованих фігур, що недалеко від мерії, з"явилася нова алея "Улюбленому місту на честь 140-річчя". Головною її прикрасою стала копія головного трофея донецького "Шахтаря" - Кубка УЄФА.

Важливо відзначити, що копія Кубка УЄФА - персональний подарунок головного тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу Донецьку. Цього року Містер став Почесним громадянином міста і визнав необхідним віддячити донеччан за надану йому честь. І, зрозуміло, увіковічнити європейське досягнення "Шахтаря".

"Великий" Кубок УЄФА створений майстрами ковальського підприємства "Гефест" під керівництвом Віктора Бурдука. За його словами, при створенні скульптури використовувалися нержавіюча сталь, алюміній, латунь, мідь і чорний метал. Над пам"ятником протягом двох тижнів (терміни були найкоротші) працювали цілодобово десять ковалів.

ФК "Шахтар"











Зараз ви читаєте новину «Луческу подарував Донецьку Кубок УЄФА (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі