середа, 17 вересня 2008 09:07

Луческу не звинувачував Михайличенка у "мордуванні" футболістів

На декількох інтернет-сайтах був розміщений матеріал з посиланням на газету "Жизнь как она есть", де приводилася пряма цитата Мірчі Луческу. 

Головний тренер донецького "Шахтаря" нібито безсторонньо відгукнувся про керівництво збірної України і навіть покладав на нього провину, у випадку якщо наша команда невдало виступить в матчі Ліги чемпіонів проти "Базеля".

Зрозуміло, нічого подібного Мірча Луческу ніколи не вимовляв. Мова про повернення гравців "Шахтаря" із збірної йшла на останньому відкритому тренуванні.

Ось цитата: "Хотілось би привітати національну збірну України з добрим результатом. Дуже шкода, що відразу ж після гри українська команда вилетіла додому. В принципі, футболісти всю ніч провели в літаку. Ми навпаки, після матчів на виїзді залишаємося на ніч, а потім команда, відновившись, повертається додому. Будь-яка ніч, проведена в дорозі - це потім два-три дні відновлення. Думаю, післяматчева втома у футболістів збірної України ще більше збільшилася через переліт. Тому ми вирішили задіяти в кубковій грі проти "Іллічівця" тих футболістів, які залишалися в Донецьку".

Прес-служба ФК "Шахтар" зв"язалася з керівництвом газети "Жизнь как она есть" та її спортивним відділом. Там, після з"ясування обставин, визнали, що опублікований матеріал не відповідає дійсності. ФК "Шахтар" були принесені вибачення. Поки в усній формі, але керівництво спортивного відділу обіцяло надрукувати спростування в найближчому номері.

Нагадаємо, згадане видання оприлюднило такі нібито слова тренера "гірників":

"Я в шоці від того, в якому стані повертаються наші гравці. У збірній їх просто "замордували". Мене вражає, чому тренерському корпусу збірної України наплювати на відновлення футболістів. Було б логічніше після матчу з Казахстаном дати хлопцям набратися сил і тільки потім вилітати назад.

Гравцям було складно після важкого перельоту з Казахстану відновити свої ігрові кондиції. У результаті я сушу голову над тим, як підтягти футболістів напередодні важливого матчу з "Базелем". Якщо ми оступимося в Швейцарії, то винен у цьому буде тренерський штаб збірної".

champion

Зараз ви читаєте новину «Луческу не звинувачував Михайличенка у "мордуванні" футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі