понеділок, 26 серпня 2013 10:31

"Луческу не вгадав зі складом" - експерт про поразку "Шахтаря"

"Луческу не вгадав зі складом" - експерт про поразку "Шахтаря"
Віктор Грачов Фото: sportanalytic.com

Футбольний експерт Віктор Грачов прокоментував поразку гірників від "Дніпра" у центральному матчі 7 туру чемпіонату України.

"Такої непереконливої гри у виконанні чемпіона я вже давно не бачив. У грі "Шахтаря" чи не вперше побачив великі розриви між лініями. Вперед бігли, а назад не поверталися. Вся команда, а не окремі виконавці, виглядала просто жахливо. Не було кому відбирати м'яч. Коста назад не повертається, Едуардо – теж. Степаненко і Тайсон в центральній зоні вигляділи непереконливо. Крайні захисники програвали зону своїм опонентам. Усі м'ячі було забито після стандартів. Два голи головою забив невисокий Зозуля. У центр захисту гірників не знайшлося людини, здатної виграти "другий" поверх. Не розумію, чому на поле не вийшов Хюбшман. Адже окрім трьох забитих м'ячів "Дніпро" мав ще кілька 100-відсоткових моментів. Мабуть, Луческу не вгадав зі складом", - сказав він.

Найбільше Віктора Олександровича засмутила командна швидкість "Шахтаря".

"Не розумію, що сталося з командою. Дніпряни просто перебігали "Шахтар". Таке враження, що всі донеччани стоять. Припускаю, що гірники напередодні гри вважали, що перемога в них у кишені. Тому не налаштувалися на гру. "Дніпро" просто переважав у настрої на матч. Дуже сподобалися Коноплянка, Зозуля, Матеус і Селезньов. Єдине, що тішить – ця поразка прийшла напередодні Ліги Чемпіонів. У Луческу ще є час виправити помилки й повернути команду із захмарних висот до реальності. Тим більше часу на роботу над помилками обмаль. У суботу в донеччан гра з "Металістом". А зупинити нинішніх харків'ян мало кому під силу не те що в чемпіонаті України, а навіть у Європі", – вважає експерт.

Зараз ви читаєте новину «"Луческу не вгадав зі складом" - експерт про поразку "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі