понеділок, 19 серпня 2013 13:08

Лозанна повторно розгляне апеляцію "Металіста", команда може зіграти з "Шальке"

Лозанна повторно розгляне апеляцію "Металіста", команда може зіграти з "Шальке"

Остаточне рішення у справі "Металіста" має бути винесена 27 серпня, а значить "Металіст" має всі шанси зіграти з "Шальке". Про це сказав віце-президент харківського клубу Костянтин Пивоваров.

"У Лозанні підтвердили, що нашу апеляцію прийняли до розгляду. Нами була запропонована прискорена процедура розгляду апеляції з графіком подачі документів та слухань. За цим графіком остаточне рішення (про скасування або ні рішення АК УЄФА) має бути прийнято 27 серпня, тобто за кілька днів до жеребкування групового етапу. Суд направив цей графік на узгодження іншим зацікавленим сторонам. Сьогодні чекають коментарів від них. З урахуванням нашого прохання застосувати термінову забезпечувальну міру в вигляді призупинення рішення АК УЄФА, суд написав що рішення щодо призупинення буде винесено до 12.00 центрально-європейського часу завтра 20 серпня, як крайній термін. Можливо раніше. Призупинення дозволить нам грати з "Шальке", - написав віце-президент на сайті вболівальників "Металіста".

Зазначимо, що харківський "Металіст" подав апеляцію до Верховного суду Швейцарії на рішення Спортивного арбітражного суду Лозанни щодо визнання матчу "Металіст" - "Карпати" 2008-го року договірним 12 серпня.

Нагадаємо, що в середу, 14 серпня, робоча група УЄФА ухвалила рішення замінити харківський "Металіст" на грецький ПАОК в раунді плей-офф Ліги чемпіонів.

Раніше УЄФА дискваліфікував харківський "Металіст" з єврокубкового сезону 2013/14 за зіграний договірної матч у 2008 році.

Зараз ви читаєте новину «Лозанна повторно розгляне апеляцію "Металіста", команда може зіграти з "Шальке"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі