середа, 01 січня 2020 15:53

Ломаченко зустрінеться з Лопесом або в США, або в Саудівській Аравії

Ломаченко зустрінеться з Лопесом або в США, або в Саудівській Аравії
Теофімо Лопес майже рік ображав Ломаченка,придумуючи українцю різні епітети

Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів про те, що бій за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі між Василем Ломаченко (14-1, 10 КО) і американцем Теофімо Лопесом (15-0, 12 КО) крім Нью-Йорка хочуть провести і в Саудівській Аравії. Поєдинок відбудеться навесні 2020 го року:

"Ломаченко зустрінеться з Лопесом - це вирішено. Зараз питання лише в місці проведення бою. У нас є пропозиції від Madison Square Garden в Нью-Йорку і Barclays в Брукліні. Також заявку подала Саудівська Аравія". Про це пише xsport.ua

"Бій відбудеться у квітні, в гіршому випадку у травні, відразу після Рамадану (в 2020-му році мусульманське свято припадає на період з 23-го квітня по 22-е травня), якщо ми проведемо файт в Саудівській Аравії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шукайте білий рушник – промоутер Ломаченка до команди Лопеса

У грудні Лопес виграв титул чемпіона у версіі IBF, коли переміг нокаутом у Нью-Йорку Річарда Коммі з Гани. Василь Лопаченко є чемпіоном в трьох версіях.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко зустрінеться з Лопесом або в США, або в Саудівській Аравії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі