пʼятниця, 14 червня 2013 12:32

Ломаченко полетів у США разом з Усиком

Ломаченко полетів у США разом з Усиком
Ломаченко та Усик побувають у кількох містах США ФОТО: vk.com

Дворазовий олімпійський чемпіон з боксу Василь Ломаченко полетів у Штати у компанії зі своїм кумом важковаговиком Олександром Усиком - олімпійським чемпіоном ОІ-2012.

"Вони побувають у кількох містах, поговорять з промоутерами і потім вже вирішать, з ким підписувати контракт. І чи варто там взагалі його підписувати", - розповів "Вестям" друг і партнер боксерів по команді "Українські отамани" бронзовий призер Олімпіади-2012 у Лондоні Олександр Гвоздик.

Сам Гвоздик отримав пропозицію від промоутерської компанії братів Кличків К2 Promotions, але до переходу в професіонали хоче виступити на Універсіаді в Казані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Василь Ломаченко полетів до Америки

Хорошим прикладом для наших боксерів став ще один призер Олімпіади-2012 Тарас Шелестюк (69 кг). Сумчанин обжився у Лос-Анджелесі під крилом солідної промоутерської компанії Боба Арума Top Rank, вигравши вже три профі-бої.

Хоча Ломаченко та Усик не повідомили навіть близьким людям, куди саме полетіли, можна припустити, що вони заїдуть і до Шелестюка, який підтримує з ними стосунки.

На відміну від Дона Кінга, який нібито хоче зробити пропозицію Ломаченку, Боб Арум має хорошу репутацію.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко полетів у США разом з Усиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі