неділя, 25 серпня 2019 09:51

"Ліверпуль" розбив "Арсенал"

"Ліверпуль" розбив "Арсенал"
Єдине досягнення "Арсеналу" – м'яч престижу за рахунку – 0:3

У матчі третього туру чемпіонату Англії зустрічалися команди, які здобули по дві перемоги на старті першості. "Ліверпуль" переміг "Арсенал" 3:1.

Про це повідомляє newsru.co.il

"Ліверпуль": Адріан, Олександр-Арнолд, ван Дейк, Матіп, Робертсон, Фабінью, Вайналдум (Мілнер, 69), Хендерсон, Салах, Мане (Окслейд-Чемберлен, 77), Роберту Фірміну (Лаллана, 86)

"Арсенал": Лено, Мейтланд-Найлс, Давид Луїз, Папастатопулос, Монреаль, Гендузі (Мхітарян, 86), Джака, Себальос (Торрейра, 61), Уіллок (Ляказетт, 81), Обамеянг, Пепе

"Червоні" захопили одноосібне лідерство, домінуючи в цьому матчі (53% володіння м'ячем, 26:7 по ударам, 5:3 у ворота, кутові 6:4). Тільки за рахунку 3:0 господарі збавили оберти, чим скористалися "каноніри", які забили "гол престижу".


На 41-й хвилині "Ліверпуль" подав кутовий. Жоель Матіп головою відправив м'яч у сітку 1:0.

На 48-й хвилині Олександр-Арнольд направив м'яч в штрафну. Салах рвонувся до воріт. Давид Луїс вчепився в його футболку. Єгиптянин реалізував 11-метровий 2:0. На 58-й хвилині Мохамед Салах отримав м'яч в центрі поля, пішов від Давида Луїса, увірвався в штрафну і пробив у нижній кут 3:0.

На 85-й хвилині Лукас Торрейра метрів з 12 увігнав м'яч у сітку 3:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мексиканець забив гол у стилі Мессі в чемпіонаті Америки

Після трьох турів "Ліверпуль" має максимум балів – 9 і лідирує в Прем'єр-лізі.

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" розбив "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі