субота, 21 грудня 2019 22:12

"Ліверпуль" дотиснув "Фламенго" в доданий час і виграв клубний Кубок світу

"Ліверпуль" дотиснув "Фламенго" в доданий час і виграв клубний Кубок світу
Фірміно забив після помилки центрального захисника

Англійський "Ліверпуль" виграв у фіналі Міжконтинентального кубка в бразильського "Фламенго" – 1:0 і став володарем призу. Єдиний м'яч забив Роберто Фірміно.

Обидва тайми пройшли за невеликої переваги англійського клубу. Однак суперники діяли обережно й не дозволили опонентам відкрити рахунок.

Ключовий епізод матчу стався у доданий арбітром час. Мане вийшов сам на сам із голкіпером "Фламенго". Арбітр із Катару призначив пенальті, але після відеоперегляду своє рішення скасував.

Арбітр із Катару призначив пенальті, але після відеоперегляду своє рішення скасував

Однак у середині першого доданого тайму Мане скористався помилкою центрального захисника й віддав пас на Фірміно. Бразильський легіонер "Ліверпуля" витримав паузу, обіграв голкіпера й захисника й відкрив рахунок.

Останній шанс зрівняти рахунок утратив 19-річний бразилець "Фламенго" Лінкольн, коли із 7 метрів пробивав без перешкод, але пустив м'яч значно вище воріт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клопп потролив тренера суперника на клубному Кубку світу з футболу

"Ліверпуль" уперше в своїй історії виграв Міжконтинентальний кубок. Раніше мерсисайдці поступалися у фіналі.

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" дотиснув "Фламенго" в доданий час і виграв клубний Кубок світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі