четвер, 21 жовтня 2010 10:49

Ліга Європи. Розклад телетрансляцій матчів українських команд

Ліга Європи. Розклад телетрансляцій матчів українських команд

Сьогодні, 21 жовтня три українські клуби зіграють матчі третього туру групового раунду Ліги Європи.

Київське "Динамо" проведе виїзний поєдинок проти голландського "Алкмаару". Це буде без перебільшення ключова гра групового раунду і перша в нинішній Лізі Європи без Валерія Газзаєва. Домашня нічия з БАТЕ і виїзна поразка від "Шерифа" відкинули киян на останнє місце в турнірній таблиці, і поразка в Голландії фактично позбавляє динамівців шансів на вихід в плей-офф. Лазарет "Динамо" як і раніше переповнений: все ще травмовані голкіпери Олександр Шовковський і Станіслав Богуш, Поза грою також залишаються Андрій Несмачний, Горан Попов, Маграо, Артем Кравець, до них приєднався і Мілош Нінкович, який отримав пошкодження в грі з "Карпатами". Разом з тим в стрій повернулися голкіпер Максим Коваль і Тарас Михалик.

Харківський "Металіст" зіграє домашній матч проти генуезької "Сампдорії". Український клуб хвацько почав свій виступ у груповому раунді, відвантаживши п'ять м'ячів "Дебрецену". Але потім харків'яни вдома поступилися ПСВ, і з трьома очками займають третє місце в турнірній таблиці. Команді Мирона Маркевича потрібно сьогодні обов'язково перемагати, інакше відігравати очки у суперників потім потрібно буде в Італії та Голландії, що зробити досить проблематично. За "Металіст" сьогодні не зіграє Вільягра, який заробив вилучення в грі з ПСВ. Під питанням участь у матчі Олександра Романчука, який, в поєдинку чемпіонату України проти "Волині" отримав сильний удар. "Металіст" і "Сампдорія" в останній раз зустрічалися в лютому 2009 року. Тоді харків'яни вибили генуезців з 1/16 фіналу Кубка УЄФА-2008/09. Обидва поєдинки українці виграли з "сухим" рахунком - 2:0 в Італії, 1:0 в Україні.

Домашній матч зіграють також і львівські "Карпати" проти іспанської "Севільї". Львів'яни програли в двох стартових турах "Боруссії" і ПСЖ, а тому команді Олега Кононова не залишається нічого іншого, як брати очки в домашньому поєдинку з іспанцями, інакше з мрією про вихід в 1/8 фіналу можна буде розпрощатися.

Розклад телетрансляцій

"Карпати" - "Севілья"

Початок матчу о 20.00, пряма трансляція на каналі "ICTV"

"Металіст" - "Сампдорія"

Початок матчу о 20.00, пряма трансляція на каналах "Футбол" і "НТВ Наш футбол"

"Динамо" - АЗ Алкмаар

Початок матчу о 22.00, пряма трансляція на каналах "ICTV" та "Спорт плюс"

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. Розклад телетрансляцій матчів українських команд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі