середа, 15 грудня 2010 13:38

Ліга Європи. 6-й тур. Розклад телетрансляцій матчів українських команд

Ліга Європи. 6-й тур. Розклад телетрансляцій матчів українських команд

Сьогодні, 15 грудня, стартують матчі шостого туру групового раунду Ліги Європи, в якому беруть участь три представники України.

Київське "Динамо" зустрінеться з тираспольським "Шерифом". Перший матч цих команд у Придністров'ї завершився поразкою киян з рахунком 0:2. "Динамо" гарантувало собі вихід з групи завдяки виїзній перемозі над БАТЕ в п'ятому турі. Українці та білоруси набрали по десять очок, проте, за особистими зустрічами перевага на боці киян. Щоб зберегти перше місце в групі і мати перевагу при жеребкуванні, команді Олега Лужного потрібно зіграти з "Шерифом" не гірше, ніж БАТЕ зіграє в Голландії з "Алкмаар". "Динамо" готувалося до гри з "Шерифом" на зборі в Туреччині, де в контрольному поєдинку розгромили "Спартак" з Нальчика з рахунком 4:0 (двічі забив Ярмоленко, і по разу відзначилися Єрьоменко і Кравець). У Туреччину не поїхали травмовані Гусєв, Каддурі, Сілва, Маграо, а бразильці Андре і Гільєрме відбули у відпустку на батьківщину. Андрій Шевченко пропустив три тижні через лікування спини, але в Белеку він вже тренувався нарівні з усіма і цілком можливо вийде сьогодні на поле з перших хвилин. Для "Шерифа" цей матч не має турнірного значення, адже команда втратила шанси на вихід в плей-офф і може тільки потіснити "Алкмаар" з третього місця.

Львівські "Карпати" зустрінуться з французьким "ПСЖ" Перший матч цих команд у Парижі завершився поразкою львів'ян з рахунком 0:2. "Карпати" поки не набрали в групі J жодного очка, програвши всі п'ять матчів і вже давно втратили надію на вихід в плей-офф. ПСЖ у разі перемоги займе перше місце в квартеті. Французи можуть залишитися лідерами навіть у разі поразки, але для цього необхідно, щоб "Севілья" вдома не поступилася дортмундській "Боруссії". Олег Кононов сьогодні не зможе виставити оптимальний склад на гру. Захисник В'ячеслав Чечер пропустить матч через проблеми сімейного характеру, також проти французів не зіграють травмовані Ощипко, Кополовець, Зеньов і дискваліфікований Годвін. Головний тренер ПСЖ Антуан Комбуаре вирішив надати шанс молоді. В Україну не приїхали голкіпер Едель Апула, захисники Мамаду Сахо, Сильвен Арман і Крістоф Жалле, півзахисники Клод Макелеле, Нене, Клеман Шантом, Людовик Жюлі і форвард Гійом Оаро.

Харківський "Металіст" у середу вранці відправився до Голландії, де наступного дня проведе заключний матч групового турніру Ліги Європи проти ПСВ "Ейндховен". Нагадаємо, що підопічні Мирона Маркевича вже забезпечили собі участь в плей-офф другого за значимістю європейського клубного турніру і зберігають шанси на те, щоб посісти перше місце в групі I. Для цього харків'янам потрібно перемагати. У Голландію відправилися 20 футболістів, серед яких чотири воротарі. З різних причин відсутні Фініньо, Валяєв і Романчук. Перша зустріч команд у Харкові завершилася поразкою "Металіста" з рахунком 0:2.

Розклад трансляцій:

15 грудня

"Динамо" - "Шериф". Початок о 20.00. Телетрансляція на каналі ICTV.

"Карпати" - "ПСЖ". Початок о 22.00. Телетрансляція на каналі ICTV.

16 грудня

"ПСВ" - "Металіст". Початок о 22.00. Телетрансляція на каналі "Футбол".

За матеріалами news.liga.net, Террикон

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. 6-й тур. Розклад телетрансляцій матчів українських команд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі