середа, 10 липня 2013 09:42

Ліга чемпіонів. Визначилися всі пари другого кваліфікаційного раунду

Ліга чемпіонів. Визначилися всі пари другого кваліфікаційного раунду
Фінал Ліги чемпіонів зіграють на стадіоні "Да Луж" у Лісабоні ФОТО: ru.uefa.com

Став відомий повний склад учасників другого відбіркового раунду Ліги чемпіонів УЄФА. Його доповнили фарерський "Стреймур" і вірменський "Ширак", які обіграли андоррський "Лусітанс" і "Тре-Пенне" з Сан-Марино відповідно.

Чемпіон Фарерських островів вперше вийшов переможцем з двоматчевого протистояння в турнірах УЄФА, і вже наступного тижня його чекає нова перевірка в обличчі тбіліського "Динамо". У свою чергу "Ширак" поміряється силами з белградським "Партизаном".

У другому відбірковому раунді виступлять кілька найдосвідченіших клубів, наприклад, колишні володарі Кубка європейських чемпіонів "Стяуа" і "Селтік". У минулому сезоні найсильніший клуб Шотландії дістався 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, де поступився "Ювентусу". Новий сезон на міжнародній арені він почне матчами з північноірландським "Кліфтонвіллом". Бухарестці битимуться з чемпіоном Македонії "Вардаром".

Окрім "Селтіка", у другому відбірковому раунді представлені ще два клуби, які виступали на груповому етапі минулої Ліги чемпіонів. Це БАТЕ, який почне європейський шлях протистоянням з карагандинським "Шахтарем", і загребське "Динамо", яке готується до ігор з люксембурзькою "Фолою".

Паулу Соуза, який перемагав у Лізі чемпіонів у 1996 і 1997 роках у складі "Ювентуса" і дортмундської "Боруссії", відправиться в нову гонитву за славою в якості тренера тель-авівського "Маккабі". Його підопічних чекають зустрічі з угорським "Дьором".

Матчі цієї стадії відбудуться 16/17 і 23/24 липня. Переможці візьмуть участь у третьому відбірковому раунді, а щоб вийти в груповий етап, їм потрібно буде подолати ще й раунд плей-офф.

Другий відбірний раунд (16/17 і 23/24 липня) *

"Нефтчі" (AZE) - "Шкендербеу" (ALB)

"Стяуа" (ROU) - "Вардар" (MKD)

"Вікторія" (CZE) - "Железнічар" (BIH)

"Шериф" (MDA) - "Сутьєска" (MNE)

"Біркіркара" (MLT) - "Марібор" (SVN)

"Слайго Роверс" (IRL) - "Мольде" (NOR)

"Ельфсборг" (SWE) - "Даугава" Даугавпілс (LVA)

ХІК (FIN) - "Німме" (EST)

"Екранас" (LTU) - "Хабнарфйордур" (ISL)

ТНС (WAL) - "Легія" Варшава (POL)

"Селтік" (SCO) - "Кліфтонвілл" (NIR)

"Динамо" Загреб (CRO) - "Фола" (LUX)

"Дьор" (HUN) - "Маккабі" Тель-Авів (ISR)

БАТЕ (BLR) - "Шахтар" Караганда (KAZ)

"Ширак" (ARM) - "Партизан" (SRB)

"Слован" Братислава (SVK) - "Лудогорець" (BUL)

"Динамо" Тбілісі (GEO) - "Стреймур" (FRO)

* Пари залежать від поточних дисциплінарних розслідувань і вимагають остаточного підтвердження з боку УЄФА.

Зазначимо, що до переможців 17 пар другого раунду приєднаються ще три команди - "Базель" (Швейцарія), АПОЕЛ (Кіпр) і "Аустрія" (Відень, Австрія). Жеребкування третього раунду відбудеться 19 липня, між матчами другого, повідомляє "Террикон".

Нагадаємо, з третього раунду стартує кваліфікація нечемпіонів, в якій бере участь "Металіст". Суперником харків'ян на даному етапі стане одна з команд - "Зальцбург" (Австрія), "Бурсаспор" (Туреччина), "Нордшелланд" (Данія), "Грассхопперс" (Швейцарія) і Зюльте-Варегем (Бельгія). Жеребкування пройде також 19 липня.

Зараз ви читаєте новину «Ліга чемпіонів. Визначилися всі пари другого кваліфікаційного раунду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі