неділя, 23 вересня 2007 15:49

Лідер російського чемпіонату з футболу пропустив 4 м"ячі за матч

Московський "спартак" програв "Локомотиву" з рахунком 3:4 в центральному матчі 24-го туру чемпіонату Росії по футболу.

Спартаки могутньо почали зустріч, і вже до 20-ої хвилини вели з рахунком 2:0. На 11-ій хвилині за фол проти Єгора Тітова арбітр зустрічі Олександр Колобаєв призначив пенальті у ворота "Локомотива". Кращий снайпер "спартака" Роман Павлюченко переграв Івана Пеліцоллі: нападаючий ударив по центру, а воротар стрибнув убік.

"Спартак" продовжував атакувати, і на 20-ій хвилині чергова атака червоний-білих завершилася голом. Володимир Бистров по правому флангу прорвався до штрафної суперника і зробив навіс на неприкритий Павлюченко. Нападаючий завдав удару з льоту, Пеліцоллі зачепив м"яч, але відбити удар не зумів.

Після двох забитих м"ячів спартаки зменшили темп, чим скористалися залізничники. Ще до закінчення першого тайму вони порівняли рахунок. Спочатку Пітер Одемвінги замкнув флангову передачу Браніслава Івановича, а потім відрізнився Дмитро Сичев.

У другому таймі картина гри не змінилася - обидві команди поперемінно атакували. На 68-ій хвилині голева атака вдалася "Локомотиву". Капітан червоний-зелених Дініяр Білялетдінов п"ятою зробив передачу на Одемвінги, і Нігерія російського походження з восьми метрів вбила м"яч у ворота.

"Спартак" відігрався через сім хвилин. Після навісу з штрафного у виконанні Романа Шишкина свій третій гол в грі забив Роман Павлюченко, який низом переправив м"яч в сітку. Останні 15 хвилин матчу пройшли з великою перевагою червоний-білих, які створили декілька гольових моментів, але завдати вирішального удару не зуміли. У результаті на 4-ій компенсованій хвилині "Локомотив" отримав право на штрафній. Після навісу залишений без нагляду захисник залізничників Малхаз Асатіані ударом головою уразив ворота Стіпе Плетікози.

Після цієї поразки червоний-білі зберегли перше місце в турнірній таблиці з 43 очками, але їхній головний конкурент, пітерський "Зеніт", свій матч з "Рубіном" проведе пізніше. У "Зеніта" також 43 очки. На третьому місці знаходиться "Москва", що набрала 42 очки. У "Локомотива" стало 36 очок, і команда Анатолія Бишовца порівнялася з московським "Динамо", повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Лідер російського чемпіонату з футболу пропустив 4 м"ячі за матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі