четвер, 15 жовтня 2015 11:20

Левандовскі потрапив до Книги рекордів Гіннеса
9

Фото: sport.pl

Нападник мюнхенської "Баварії" і збірної Польщі з футболу Роберт Левандовскі буде включений в Книгу рекордів Гіннесса. Про це повідомляє видання Bild.

Завдяки поляку у Книзі з'явиться відразу чотири нових записи. Левандовскі зробив найшвидший хет-трик (4), покер (6) і пента-трик (9). Також нікому до польського форварда не вдавалося забити п'ять м'ячів після виходу на заміну.

Всі ці рекорди Левандовскі встановив 22 вересня у матчі шостого туру чемпіонату Німеччини проти "Вольфсбурга". Зустріч завершилася з рахунком 5:1 на користь мюнхенської команди.

У нинішньому сезоні Левандовскі провів за "Баварію" 10 матчів у всіх турнірах, в яких забив 16 м'ячів. У складі збірної Польщі в кваліфікації Євро-2016 нападник відзначився 13 голами, ставши найкращим бомбардиром відбору та повторивши рекорд восьмирічної давності, встановлений Девідом Хілі зі збірної Північної Ірландії.

Зараз ви читаєте новину «Левандовскі потрапив до Книги рекордів Гіннеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі