четвер, 19 грудня 2013 09:59

Ленс - марсіанин якийсь, та й інші напівфутболісти Блохіна не розуміють" - Леоненко

Ленс - марсіанин якийсь, та й інші напівфутболісти Блохіна не розуміють" - Леоненко
Леоненко: "Блохіна знімуть в кінці сезону". Фото: faeri.ru

Футбольний експерт Віктор Леоненко дав свою оцінку ситуації в київському "Динамо".

"Руками і ногами підтримую рішення Ігоря Суркіса, тому що новий тренер просто не встиг би підготувати команду до другої половини сезону. Але все ж вважаю, що якщо якість гри залишиться на такому ж рівні, Блохіна знімуть в кінці сезону. На першому місці завжди має бути якість гри. Якщо вона висока, то результат прийде", - прокоментував Віктор Євгенович рішення Ігоря Суркіса залишити Олега Блохіна до літа 2014 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс залишив Блохіна - чергова помилка президента "Динамо"

Леоненко впевнений, що дорогі новачки "Динамо" не виправдали вкладених в них коштів.

"Той самий Ленс зараз заявляє, що "Динамо" обов'язково пройде "Валенсію". Дивно, на підставі чого у Ленса така самовпевненість, марсіанин якийсь! Та й інші іноземці, судячи з того, як вони грали, - середні футболісти, дарма що приходили з репутацією зірок. Наші нічим не гірші. Можливо, причина слабкої гри легіонерів в тому, що ці напівфутболісти Блохіна не розуміють. Або не хочуть викладатися - гроші ж і так капають", - додав екс-футболіст "Динамо".

Нагадаємо, що 16 грудня Ігор Суркіс і Олег Блохін дійшли згоди щодо продовження співпраці до закінчення сезону 2013/14.

Зараз ви читаєте новину «Ленс - марсіанин якийсь, та й інші напівфутболісти Блохіна не розуміють" - Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі