вівторок, 12 липня 2016 22:55

Легендарний захисник "Мілана" тренуватиме збірну України

Легендарний захисник "Мілана" тренуватиме збірну України

Мауро Тассотті офіційно покинув " Мілан". Про це стало відомо з сьогоднішньої заяви на сайті " россонері". Але в ЗМІ вже говорять про нове місце роботи 56-річного італійця.

Колишній нападаючий "червоно-чорних" Андрій Шевченко близький до того, щоб очолити збірну України. Очікується, що незабаром він посяде місце Михайла Фоменка.

За останніми даними, Тассотті може стати помічником Шевченка в українській команді. Крім того, до нового тренерського штабу збірної України повинен увійти Андреа Мальдера, який пішов з " Мілану" разом з Тассотті, повідомляє acmilanfan.ru

Мауро Тассотті - легендарний гравець " Мілана". Корінний римлянин, він двадцятирічним перейшов з "Лаціо" до табору "червоно-чорних". Триразовий переможець Кубку Ліги чемпіонів як гравець. У 1994-му році саме він вивів " Мілан" як капітан на легендарний переможний (4:0) фінал з " Барселоною": Франко Барезі був дискваліфікований. Двічі, в 2003 і 2007 року, Тассотті ставав переможцем ЛЧ як тренер - перший помічник Карло Анчелотти.

Зараз ви читаєте новину «Легендарний захисник "Мілана" тренуватиме збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі