вівторок, 18 грудня 2012 10:06

Лебедєв нокаутував Сільгадо і захистив титул чемпіона WBA

Лебедєв нокаутував Сільгадо і захистив титул чемпіона WBA
Лебедєв захистив свій титул. Фото: russianlook.com

Російський боксер Денис Лебедєв провів першу успішний добровільний захист титулу чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) у першій важкій вазі, перемігши в Москві на арені "Крокус Сіті Хол" представника Колумбії Сантандера Сільгадо технічним нокаутом.

33-річний Лебедєв нокаутував 27-річного колумбійця в четвертому раунді після серії взаємних випадів, після яких Сільгадо "відкрився", а росіянин зумів провести точний лівий аперкот в щелепу суперника.

Ця поразка стала першою для Сільгадо в 24-х боях (18 перемог нокаутом), а Лебедєв здобув 25-ту перемогу в 26-ти поєдинках на професійному рингу (19 - нокаутом).

"Тиск трибун було сильним перед боєм і під час нього. Поки я не можу звикнути до цього відчуття відповідальності, - зауважив переможець, якого на ринг вибігла поздоровляти донька. - Головне було не поспішати. Я цієї установки і дотримувався. Але ближче до третього раунду чув підказки "підірвати" бій, посилив тиск і вчасно застосував аперкот. А на початку я трошки застоявся. Але у мене таке буває".

Незважаючи на передвіщений аншлаг, в бельєтажі і в партері арени виявилося багато вільних місць.

Лебедєв вперше вийшов на ринг в якості "повноправного" чемпіона світу. На листопадовому конгресі керівництво WBA вирішило підвищити його статус у зв'язку з тривалим перервою з захистами титулу панамця Гільєрмо.

У рамках боксерського вечора в "Крокус Сіті" відбувся і другий титульний бій, у якому російський боксер Григорій Дрозд здобув перемогу над французом Жан-Марком Монроз одноголосним рішенням суддів у 12-раундовому поєдинку і завоював вакантний титул інтернаціонального чемпіона за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA International) в першій важкій вазі. При цьому кінцівку бою росіянин проводив з пошкодженням правої руки.

Зараз ви читаєте новину «Лебедєв нокаутував Сільгадо і захистив титул чемпіона WBA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі