четвер, 14 лютого 2008 18:22

Квитки на нічне Гран-прі Малазії можна купити тільки у спекулянтів

Величезна кількість охочих відвідати першу нічну гонку "Формули-1" - Гран-прі Сінгапуру - викликало збої в системі продажу квитків.

Квитки поступили в продаж сьогодні, 14 лютого, і відразу ж викликали ажіотаж. Уболівальники намагаються купити їх по телефону і через інтернет, проте відповідні служби не справляються з такою кількістю замовлень, тому постійно відбуваються затримки.

- Хоча ми і передбачали можливість виникнення ажіотажного попиту при продумуванні системи продажу квитків, навантаження на неї зараз безпрецедентне. Ми вибачаємося за з"ясовні затримки в обслуговуванні, з якими багато уболівальників зіткнулися сьогодні. Ми робимо все можливе, щоб вирішити ці проблеми, і дякуємо всім за проявлене ними терпіння, - заявив виконавчий директор Гран-прі Сінгапуру.

Єдиний квиток на всі три дні Гран-прі коштує від 118 до 979 американських доларів. Квитки на VIP місця - в паддок-клаб - можна купити за 7,5 тис. доларів.

"Спорт сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Квитки на нічне Гран-прі Малазії можна купити тільки у спекулянтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі