середа, 27 жовтня 2010 09:27

Квитки на матч "Шахтаря" з "Арсеналом" розкупили до початку вільного продажу

Квитки на матч "Шахтаря" з "Арсеналом" розкупили до початку вільного продажу
Такого ажіотажу в Донецьку не було давно. Незважаючи на те що "Шахтар" поступився "канонірам" у першому матчі з непристойним рахунком 1:5 і що ціни на квитки другої частини англо-українського протистояння вищі, ніж на інші домашні поєдинки "гірників" у Лізі чемпіонів (40 - 2600 гривень проти 30 - 1950, наприклад, з "Партизаном"), заповітні перепустки на стадіон користуються небаченим попитом.

Дійшло до того, що всі квитки були викуплені ще до 24 жовтня - дати, коли мав початися так званий вільний продаж у касах стадіону та онлайн-продаж через Інтернет. На самому стадіоні таку ситуацію пояснюють просто - існує кілька програм лояльності стосовно постійних уболівальників "Шахтаря", і ці люди мали пріоритетне право на купівлю, чим вони і скористалися.

"Крім того, певну частину квитків за вимогами УЄФА необхідно надати гостям та делегатам матчу, а також для продажу іноземним уболівальникам, тому вільних місць на арені не залишається. У зв'язку з цим ми вимушені повідомити, що так званий вільний продаж через каси стадіону і онлайн-систему відкритий не буде," - повідомили в медіацентрі "Донбас Арени".

Найцікавіше ж, що біля кас досі не з'явилися всюдисущі спекулянти. Залишається тільки гадати: чому? Або всі 51 500 місць на трибунах дісталися фанатам футболу, або (і це видається більш вірогідним) перекупники витримують паузу і нагнітають ажіотаж? Зараз з упевненістю можна сказати тільки одне - 3 листопада "Донбас Арена" буде забита під зав'язку, і це допоможе "Шахтареві" здолати зоряний "Арсенал".
За матеріалами КП в Украине
Зараз ви читаєте новину «Квитки на матч "Шахтаря" з "Арсеналом" розкупили до початку вільного продажу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі