середа, 09 березня 2011 13:02

Квитки на Євро-2012 розіграють у закритому режимі

Квитки на Євро-2012 розіграють у закритому режимі

Лотерея УЄФА, яка визначить уболівальників, які отримали право на викуп квитків на матчі Євро-2012, відбудеться в 93 етапи і в закритому режимі, повідомляє інформаційний центр "Україна-2012" у середу.

"Після завершення етапу замовлення квитків (31 березня) настане період сортування та обробки інформації. Сьогоднішнє кількість замовлених перепусток свідчить про те, що число охочих їх придбати у кілька разів перевищує кількість самих квитків. Тому право на покупку буде визначено шляхом комп'ютерної лотереї. Але оскільки мова йде про замовлення на різні поєдинки і квитки різної цінової категорії, фактично будуть проведені лотереї на кожен з 31 матчів по кожній з трьох категорій окремо. Тобто в загальному буде мати місце 93 лотереї", - прокоментував центру" Україна-2012 "директор департаменту з планування і продажу квитків УЄФА Педро Корреа.

За його словами, ця процедура відбудеться у Швейцарії в присутності нотаріуса, але відкритої трансляції УЄФА не передбачає. Не називається і точна дата проведення розіграшу квитків, відомо тільки, що він відбудеться орієнтовно у другій половині квітня цього року.

Готуючи до продажу близько 1,4 млн квитків, УЄФА підкреслює, що розраховує на 95% відвідуваність матчів. Якщо від загальної маси відняти такі категорії, як родина УЄФА, VIP-гості, пакети гостинності, інформаційні партнери, комерційні особи, національні федерації, у вільний продаж надійде тільки 41%, тобто 500 тис. квитків.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на Євро-2012 розіграють у закритому режимі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі