середа, 09 січня 2013 09:56

"Кривбас" повернув колишнього голкіпера

"Кривбас" повернув колишнього голкіпера
Євген Боровик знову захищатиме кольори "Кривбаса" ФОТО: footballpersons.at.ua

Криворізький "Кривбас" почне підготовку до другої частини чемпіонату України з новим голкіпером. На перший збір з командою відправиться колишній воротар "Кривбасу" Євген Боровик, який останнім часом виступав у київському "Арсеналі". Віталія Реви, в свою чергу, навесні в "Кривбасі" не буде.

Також стало відомо, що клубу вдалося продовжити оренду у "Дніпра" Бартуловіча, Лобжанідзе, Антонова і Федорчука, хоча в останнього знову рецидив травми, яку він отримав ще в минулому чемпіонаті. Повноправними гравцями "Кривбасу" стали Льопа і Пашаєв.

У той же час, як повідомив президент "Кривбасу" Олександр Лівшиць, залишається відкритим питання про майбутнє у "Кривбасі" раніше орендованого у "Динамо" півзахисника Кирила Петрова і захисника Богдана Шершуна.

Остаточний список 21 гравця, які поїдуть на збір, визначить Олег Таран до 12 січня. Головний тренер до старту весняної частини чемпіонату розраховує підсилити як мінімум чотири позиції.

Зараз ви читаєте новину «"Кривбас" повернув колишнього голкіпера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі