середа, 01 лютого 2012 14:53

Кріштіану Роналду та Раулю інкримінують зв'язок із мафією

 Кріштіану Роналду та Раулю інкримінують зв'язок із мафією

Представники іспанської поліції заявили про зв'язки деяких світових зірок футболу з мафіозними структурами, повідомляють іспанські ЗМІ.

Йдеться про півзахисника мадридського "Реала" Кріштіану Роналду, його колишнього партнера по команді Гуті, нападаючого німецького "Шальке-04" Рауля (на фото), колишніх гравців "Атлетіко" Паулу Футре і Серхіо Агуеро, виступаючого нині за англійському "Манчестер Сіті".

У заяві поліції говориться про відомого наркобарона Лауро Санчеса Серрано, більш відомого як Лауро. Останній, наприклад, шукав будинок для Роналду при переході португальця в "Королівський клуб". А тепер збирається чинити тиск на Рауля, щоб футболіст профінансував дебют кар'єри одного боксера.

"Серрано прикривається під організацією, що надає людям певні послуги. Але це просто маскування, яке приховує його діяльність в контексті організованої злочинності. Його особистість викликає страх і повагу не тільки в мафіозних структурах", - йдеться в заяві поліції.

В даний час Серрано взято під варту.

 

Зараз ви читаєте новину « Кріштіану Роналду та Раулю інкримінують зв'язок із мафією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі