неділя, 13 липня 2008 14:55

Кревсун: не уявляю, звідки в країні диких мавп беруться такі люди

Кревсун: не уявляю, звідки в країні диких мавп беруться такі люди

11 липня на третьому етапі легкоатлетичної "Золотої ліги" в Римі однією з безуспішних суперниць феноменальної кенійки Памели Джелімо на дистанції 800 м виступила Юлія Кревсун з України. Вона посіла третє місце, але програла Джелімо, яка продовжує боротьбу за джек-пот - один мільйон доларів - майже три секунди.

- Чесно кажучи, в Римі мені не здалося, що перевага Джелімо була такою вже великою, - сказала Юлія Кревсун. - Можливо, тому, що перше коло вона бігла в групі разом з нами, а потім відірвалася так, що я її взагалі не бачила. Біжиш - і її неначе немає. Я взагалі не уявляю, звідки в Кенії, в країні пальм і диких мавп, раптом беруться такі люди. Джелімо, мабуть, суперталановита від природи. Інших пояснень її тотальній перевазі у мене немає. Поки з нею взагалі ніхто не може навіть боротися, я вже мовчу про вигравати. Сподіваюся, з часом зможе. Яким чином? Ну, або ми почнемо бігати швидше, або вона повільніше (сміється).

Юлія Кревсун також прокоментувала власний виступ.

- Нехай усього на дві сотих, але я поліпшила свій результат у нинішньому сезоні, показаний недавно на чемпіонаті України. Тут, у Римі, я бігла набагато вільніше, ніж удома. Там у мене є одна головна суперниця - Таня Петлюк, і ось ми з нею як стали, так і почали караулити одна одну. А тут усі сильні, не потрібно побоюватися когось одного, та і ставки - перемога на "Золотій лізі" або путівка на Олімпійські ігри - все-таки дуже разні.

"Весь Спорт"

Зараз ви читаєте новину «Кревсун: не уявляю, звідки в країні диких мавп беруться такі люди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі