пʼятниця, 21 березня 2008 16:35

Кращих російських лижника і лижницю преміюють бензином

Компанія "Лукойл", яка є генеральним спонсором Федерації лижних гонок Росії (ФЛГР) з 2006 року, заснувала призи кращому лижникові і лижниці країни за підсумками сезону. 25 березня під час чемпіонату Росії в Сиктивкарі будуть оголошені імена переможців, які отримають іменні сертифікати на дві тисячі літрів бензину.

За словами президента ФЛГР Володимира Логінова, кращі спортсмени будуть вибрані на підставі результатів, показаних ними на етапах Кубка світу-2007/08. Відзначимо, що з росіян кращим серед чоловіків в загальному заліку Кубка світу став Микола Панкратов, що зайняв 24-е місце, а серед жінок найвищий результат показала Ольга Рочева, що закінчила сезон на 12-м місці.

- Участь в Кубку миру - дуже непростий і відповідальний захід, який вимагає величезної фізичної напруги, а триває з кінця жовтня до середини березня. Звичайно, ми прагнемо заохочувати наших спортсменів - зокрема, і матеріально. Ви порахуйте, скільки коштують дві тонни бензину - це відмінний матеріальний стимул, - сказав Логінов.

"Лента.ру"

Зараз ви читаєте новину «Кращих російських лижника і лижницю преміюють бензином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі