середа, 29 квітня 2020 14:21

Коваленко відмовився продовжувати контракт із "Шахтарем"

Коваленко відмовився продовжувати контракт із "Шахтарем"
Коваленко грає в "Шахтарі" вже 5 років. Фото ФК "Шахтар"

"Шахтар" кілька місяців тому запропонував півзахисникові донецького клубу Віктору Коваленку продовжити контракт, але отримав відмову.

Сам футболіст виявив бажання грати в європейському клубі. Про це повідомляє Corriere dello Sport.it.

Відзначається, що інтерес до 24-річного українця зберігає "Рома". Головний тренер "вовків" Паулу Фонсека попросив спортивного директора римлян Джанлуку Петракі спостерігати за хавбеком, щоби купити його з метою посилення півзахисту.

Вступити в переговори із гравцем про укладення попередньої згоди може виявитися не так просто, оскільки його контракт із гірниками діє до літа 2021 року.

"Рома" цікавиться й іншими футболістами, але в даний момент витримує паузу, щоби зрозуміти, як розвиватиметься трансферний ринок, з огляду на кризу, пов'язану з коронавірусом.

Зв'язатися з гравцем може і неназваний клуб АПЛ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексфорвард "Шахтаря" пропонує, щоб чемпіонат України дограли в Туреччині

Transfermarkt оцінює Коваленка в 4,8 млн євро. Він виступає за першу команду "Шахтаря" з липня 2015 року. За цей час забив 28 голів і зробив 12 гольових пасів у 182 матчах.

Зараз ви читаєте новину «Коваленко відмовився продовжувати контракт із "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі