неділя, 06 лютого 2011 15:59

Коваль відбив два пенальті в матчі "Динамо" - "Зестафоні"

Коваль відбив два пенальті в матчі "Динамо" - "Зестафоні"

Матчем проти "Зестафоні" відкривалася серія контрольних матчів "Динамо" на зборі в Іспанії. Спочатку планувалося проведення двох спарингів, але в останній момент празька "Спарта" відмовилася від зустрічі з "біло-блакитними".

Стартовий склад "Динамо" не приніс ніяких сюрпризів. Шовковський зайняв місце у воротах з капітанською пов'язкою на рукаві, четвірка захисників - Даніло, Юссуф, Михалик і Алмейда, пару опорних півзахисників склали Вукоєвич і Єрьоменко, а тріо Гусєв-Шевченко-Ярмоленко допомагали самотньому Мілевському, який розташувався на вістрі атаки.

У нинішньому сезоні "Зестафоні" брав участь у Лізі Європи (в одному з кваліфікаційних раундів грузинський клуб програв за сумою двох матчів львівським "Карпатам").

Перший тайм пройшов за повної територіальної та ігрової переваги київської команди. Але реалізувати вдалося лише дві можливості, і в обох комбінаціях безпосередню участь взяв Ярмоленко.

У першому випадку на рахунку Андрія блискучий удар з-за меж штрафного майданчика під перекладину, а в другому - проникаюча передача на вільного Мілевського, який, розвернувшись, направив м'яч точно в кут воріт.

Після відновлення поєдинку малюнок гри не змінився. "Динамо" продовжувало шукати щастя на чужій половині поля. Але футболісти "Зестафоні" здивували. Спочатку Горгіашвілі точним ударом з лінії штрафного майданчика надіслав м'яч у кут воріт, а незабаром Цінамдзгврішвілі, який відрізнявся активністю по ходу всього матчу, таки домігся свого.

Оскільки формально цей поєдинок проходив в рамках Marbella Cup (суперники розігрували 7-8 місця в турнірі), після фінального свистка була серія пенальті.

У лотереї успішнішими виявилися "біло-сині" - в активі Коваля два відбитих удари з "точки", а вирішальний удар з 11-метрової позначки впевнено реалізував Бетао, після чого з незворушним виглядом прийняв вітання від своїх співвітчизників.

Динамо - Зестафоні - 2:2 (2:0).

Голи: Ярмоленко (15), Мілевський (39) - Горгіашвілі (68), Цінамдзгврішвілі (79).

Динамо: Шовковський (Коваль, 46), Даніло, Юссуф, Михалик, Алмейда (Бетао, 60), Вукоєвич, Єрьоменко, Гусєв (Гільєрме, 60), Шевченко, Ярмоленко (Гармаш, 81), Мілевський (Кравець, 60).

Серія пенальті - 5:4 (забили: Гільєрме, Кравець, Гармаш, Єрьоменко, Бетао - Грігалашвілі, Еліава, Горгіашвілі, Даушвілі; не забили: Даніло - Оніані, Піпія)

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Коваль відбив два пенальті в матчі "Динамо" - "Зестафоні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі