вівторок, 28 вересня 2010 16:42

Коваль не встигне відновитися до матчу з "Шахтарем"

Коваль не встигне відновитися до матчу з "Шахтарем"
Воротар "Динамо" Максим Коваль, який травмував ногу на тренуванні "Динамо" перед кубковою грою з "Кримтеплицею", всупереч прогнозам лікарів, відновитися до гри з "Шахтарем" не встигне.

Нога воротаря, як і раніше, знаходиться у спеціальній шині. Втім, відновлення Максима на динамівській базі в Конча-Заспі проходить досить успішно і планомірно. Проте потрібно ще кілька днів, щоб остаточно прибрати всі запальні процеси. Таким чином, Коваль пропустить гру з "Шахтарем" у Донецьку, але вже наступного тижня почне роботу за індивідуальною програмою.

Також "Динамо" не зможе розраховувати на свого молодого і дуже талановитого воротаря у матчі Ліги Європи з "Шерифом", який відбудеться післязавтра в Тирасполі.

Зате лідер і капітан "Динамо" Андрій Шевченко повністю здоровий. "У нас попереду важкий матч з "Шерифом", і ми їдемо до Тирасполя з гарним настроєм", - сказав Шевченко після дербі з "Арсеналом" в чемпіонаті України (3:2).
За матеріалами sportArena
Зараз ви читаєте новину «Коваль не встигне відновитися до матчу з "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі