субота, 26 січня 2008 11:14

Кот-д"Івуар забезпечив собі місце в 1/4: результати матчів Кубка Африки

Кот-д"Івуар забезпечив собі місце в 1/4: результати матчів Кубка Африки
В п"ятницю пройшли матчі другого туру групи В Кубка африканських націй.

Збірна Кот-д"Івуару, яка обіграла в стартовій зустрічі Нігерію, розгромила національну команду Беніна, котра в першому турі поступилася Малі.

До 40-ої хвилини матчу футболістам збірної Беніна вдавалося стримувати атаки івуарійців, а деколи навіть проводити гострі контрнаступи. Проте під завісу першої половини зустрічі підопічні Жерара Желі зуміли підібрати ключ до воріт Рашада Шіту - Яя Туре відібрав м"яч в центрі поля у півзахисника збірної Беніна і розкішним пасом вивів Дідьє Дрогба на побачення з воротарем. Нападаючий "Челсі" був точний - 1:0. На 44-ій хвилині Кот-д"Івуар зміцнив свою перевагу - після передачі з кута штрафної Яя Туре з метра відправив м"яч в сітку.

У другому таймі івуарійцам вдалося забити ще два м"ячі - спершу після витонченого пасу зовнішньою стороною стопи у виконанні Дрогба Кейта ударом головою відправив "круглого" під перекладину, а десятьма хвилинами пізніше до непристойного рахунок довів Аруна Діндан. На 90-ій хвилині збірній Беніна вдалося відквитати один м"яч - забитим голом відзначився Омотойоссі.

Кот-д"Івуар - Бенін - 4:1

Голи: Дрогба, 40 (1:0); Яя Туре, 44 (2:0); Кейта, 53 (3:0); Діндан, 63 (4:0); Омотойоссі, 90 (4:1)

Кот-д"Івуар: Баррі, Бока, Ебуе, Мейте, Коло Туре (Гохурі, 45), Яя Туре, Зокора, Діндан, Дрогба (Саного, 69), Калу, Кейта (Жервіньо, 76).

Бенін: Шіту, Аденон, Аджамоссі, Боко, Крісостом (Сека, 70), Гаспоз (Огунбійі, 51), Ахуея, Сессеньон, С. Чомого (Майга, 59), Омотойоссі, О. Чомого.

У іншому матчі групи збірні Малі і Нігерії зіграли в нульову нічию.

Таким чином, на першому місці турнірної таблиці з шістьма очками розташувався Кот-д"Івуар, другий рядок займає команда Малі, на рахунку якої чотири очки, на третій позиції - Нігерія, в активі якої одне очко, останнє місце в групі займає Бенін, що програв обидва матчі.

Тепер для виходу з групи Нігерії необхідно обігравати збірну Беніна і сподіватися на те, що Кот-д"Івуар виграє у національної команди Малі.

Нігерія - Малі - 0:0

Нігерія: Ежіде, Нванері, Шітту, Тайво, Йобо, Мікель, Олофіньяна, Мартінс (Утака, 46), Обінья (Макінва, 84), Одемвінгіе (Уче, 58), Якубу.

Малі: М. Сідібе, Кулібалі, Діамутен, Канте, А. Сідібе (Дембеле, 86), Тамбура, Діарра, Кейта, Сіссоко (Діакіте, 82), Кануте, Траоре (Діалло, 74).

Турнірна таблиця: 1. Кот д"Івуар - 6; 2. Малі - 4; 3. Нігерія - 1; 4. Бенін - 0.

Чемпионат.ру
Зараз ви читаєте новину «Кот-д"Івуар забезпечив собі місце в 1/4: результати матчів Кубка Африки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі