неділя, 28 січня 2018 00:28

Коноплянка не влучив у порожні ворота

Коноплянка не влучив у порожні ворота
Євген Коноплянка вперше в році вийшов в стартовому складі "Шальке"

"Шальке" на виїзді переграв "Штутгарт" (2:0) у матчі 20-го туру чемпіонату Німеччини.

Вже до 19-й хвилині "Шальке" вів у рахунку 2:0. Спочатку після подачі зі штрафного від Даніеля Каліджурі свій черговий гол в сезоні забив центральний захисник Налдо. Пізніше Амін Харіт реалізував пенальті, зароблений Леоном Горецкі.

Український півзахисник гельзенкірхенців Євген Коноплянка вперше у цьому році почав гру з перших хвилин. На 80-й хвилині вихованця "Дніпра" поміняв Алессандро Шопф.

На 64-й хвилині Коноплянка не влучив у порожні ворота. За кілька секунд до заміни Євген міг виправитися, але після його передачі Бюргшталлер не зумів переграти воротаря.

За матч українець отримав оцінку 6,8 від порталу WhoScored - одна з найнижчих серед основних футболістів "Шальке". Триває і безгольова серія в бундеслізі - Коноплянка не може забити з серпня минулого року.

У паралельному матчі в Дортмунді "Боруссія" врятувалася на останніх хвилинах матчу з "Фрайбургом" (2:2). Андрій Ярмоленко вийшов на 68-й хвилині і зумів взяти участь у другому голі команди.

Штутгарт - Шальке-04 0:2 (0:2, 0:0)

Голи: 0:1 - 14 Налдо, 0:2 - 19, пенальті Харіт.

Боруссія Д - Фрайбург 2:2 (1:1, 1:1)

Голи: 1:0 - 9 Кагава, 1:1 - 21 Петерсен, 1:2 - 68 Петерсен, 2:2 - 90 Толян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коноплянка втретє поспіль не потрапив до "основи" "Шальке"

У наступному турі "Шальке" вдома зіграє з "Вердером". "Боруссія" поїде в гості до "Кельну".

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка не влучив у порожні ворота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі