вівторок, 07 листопада 2017 12:26

"Кому продати цю ганьбу?" - екс-тренер "Динамо" жорстко оцінив гру команд УПЛ

"Кому продати цю ганьбу?" - екс-тренер "Динамо" жорстко оцінив гру команд УПЛ
Сабо: "Європа вже давно не грає в футбол так, як у нас". Фото: dynamo.kiev.ua

Колишній тренер "Динамо" і збірної України Йожеф Сабо залишився незадоволений видовищністю 15-го туру чемпіонату країни.

Свою думку він висловив виданню football24.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" перервало антирекордну серію, "Зоря" влаштувала черговий камбек

"У наших команд така психологія. Заб'ють два голи, а потім зупиняються, тому що думають, що гру зроблено. Ось на "Олімпік" подивіться - вели 3:1 проти "Зорі", але в підсумку втратили очки. Рано заспокоїлися. Завдяки чому вони збиралися грати на утримання рахунку? Немає техніки, щоб контролювати м'яч, зате йде брак за браком. Ось вам і результат.

Я на телебаченні працюю, бачу все - це ж ганьба просто. Показав колегам один момент, в якому відбулося 15 передач "без голови": туди-сюди, туди-сюди, туди-сюди, як в тенісі. Кому продати цей продукт? Хто купить права на трансляцію наших матчів ?! Чи не футбол, а ганьба.

Тренерам потрібно навчати гравців атакувати. Європа вже давно не грає в футбол так, як у нас. Там - атака на атаку. Зрозуміло, що захищатися також потрібно. Але це слід робити відразу після втрати м'яча - пресингувати на половині поля суперника, або ж в центрі. У нас же прийнято сідати в своєму штрафному. В атаку потрібно йти 6-7 людям. Зате в УПЛ часто бачу епізоди, коли подача з флангу, а перед воротами лише один гравець. Ну що він самотужки зробить?!

Дуже поганий футбол у нас. Бувають матчі, коли немає жодного гольового моменту. А якщо моменти є, то немає майстерності, немає агресії. Ну що це за футбол?", - нарікає Сабо.

Зараз ви читаєте новину «"Кому продати цю ганьбу?" - екс-тренер "Динамо" жорстко оцінив гру команд УПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі