середа, 01 листопада 2017 14:05

Комплект інструментів для віртуального вболівальника

Комплект інструментів для віртуального вболівальника
Немає нічого дивного у тому, що багато людей стають уболівальниками на відстані - дивляться змагання по ТБ, а з появою високошвидкісного інтернету і на моніторі. Фото: Cxid.info

Спорт - це частина життя мільйонів людей, незалежно від їх статі, вікової групи, соціального стану і національності. І мова йде не тільки про професійних спортсменів, які перетворили обрану дисципліну в професію. Мова не завжди про тих, хто зробив спорт способом життя або хобі, намагається підтримувати форму і стежить за допомогою занять за своїм здоров'ям. Спорт - це ще й армія уболівальників, які ходять на стадіони і трибуни, корти і катки, підтримують команди і збірні, гравців і клуби.

Спостерігати за грою вживу - це невимовний азарт, гострі відчуття і незабутні емоції. На жаль, реальність така, що навіть якщо у нас є бажання, ми не завжди можемо купити квиток на цікавий для нас матч. Багато змагань та чемпіонатів проводяться далеко від міст, де ми живемо. Та й пропуск на титульні матчі коштує чимало грошей. Тому немає нічого дивного в тому, що багато людей стають уболівальниками на відстані - дивляться змагання по ТБ, а з появою високошвидкісного інтернету і на моніторі.

У будь-кого, хто вважає себе активним фанатом того чи іншого виду спорту, і хто хоче спостерігати за грою комфортно, повинен бути арсенал інструментів. На щастя, багато що є доступним для широкої аудиторії за символічну плату або взагалі безкоштовно.

По-перше, мова йде про портали з календарем спортивних подій. Тематичні сайти мають у своєму розпорядженні актуальну інформацію або щодо однієї спортивної дисципліни, наприклад, футболу, або менш детальною інформацією, але про всі популярні види спорту в нашій країні. Якщо ви збережете подібні ресурси в закладки, ви будете знати, коли відбудеться той чи інший матч чемпіонату, розпочнеться серія плей-офф і так далі.

По-друге, це інструменти для перегляду. Крім сайтів, які транслюють спортивні події в запису, є і портали з онлайн трансляціями. Звичайно, якість відео і з'єднань, як і велика кількість реклами в цьому випадку може знизити комфорт перегляду. Опціонально ви можете дивитися спорт на офіційних каналах або по платній підписці, або ж використовуючи спеціальне програмне забезпечення, яке знаходить канали, завантажує трансляції в буфер і показує матчі в звичайному плеєрі на комп'ютері.

По-третє, це можуть бути сайти з прогнозами. Варто розуміти, що будь-який прогноз, навіть від професійної особи, якій ви довіряєте - це не привід укладати спортивні парі, ризикувати грошима. Пам'ятайте, що будь-які ставки, навіть з урахуванням "стовідсоткових" прогнозів, не гарантують виграшів, і ви завжди можете програти критичну для вас суму. З іншого боку, якщо ви просто хочете ознайомитися з думкою фахівця про майбутню подію, чому б не прочитати прогноз.

Зараз ви читаєте новину «Комплект інструментів для віртуального вболівальника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі