вівторок, 13 січня 2009 14:49

Команда Валентина Олецького гратиме в КХЛ

Білоруський клуб "Гомель", за який виступає український нападник Валентин Олецький, у наступному сезоні може поповнити склад КХЛ. Керівництво клубу серйозно зацікавлене найближчим часом вступити в Континентальну лігу.

За словами директора клубу Ігоря Молчанова, переговори про вступ ХК "Гомель" у КХЛ ведуться давно. Клуб уже звернувся у Федерацію хокею Білорусії з проханням підтримки в даному питанні, і якщо він буде вирішений позитивно, то найближчим часом почнеться реконструкція арени в Гомелі, пише champion з посиланням на sport-express.ru.

Таким чином, Олецький може стати десятим представником України у КХЛ.

Нагадаємо, що у КХЛ виступає дев"ять наших співвітчизників - кандидатів до національної збірної команди України. Це голкіпер Костянтин Сімчук ("Сибірь"), захисники Артем Остроушко ("Металург", Новокузнецьк) та Сергій Климентьєв ("Салават Юлаєв" ), нападники Вадим Шахрайчук ("Металург" Магнітогорськ), Сергій Варламов ("Северсталь"), Олексій Житник, Костянтин Касянчук, Геннадій Разін ("Динамо", Москва) та Андрій Міхнов ("Лада").

Зараз ви читаєте новину «Команда Валентина Олецького гратиме в КХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі