вівторок, 25 лютого 2020 09:46

Команда Ярмоленка ледве на відібрала очки у "Ліверпуля"

Команда Ярмоленка ледве на відібрала очки у "Ліверпуля"
Забитий м'яч Мохаммеда Салаха став переломним у матчі. Фото: рейтер

У заключеному матчі 27-го тура АПЛ "Ліверпуль" переміг "Вест Гем" - 3: 2.

Команди обмінялися швидкими голами. На 9-й хвилині шикарним навісом Трента Александра-Арнольда скористався Жоржиньо Вейналдум, однак через 3 хвилини подачу з кута поля від Роберта Снодграсса замкнув Ісса Діоп, повідомляє "Спортарена".

Після перерви "Вест Гем" несподівано вийшов вперед: відзначився Пабло Форналс, якийвийшов на заміну. Підопічні Юргена Клоппа зрівняли рахунок досить курйозним чином. Передача Джека Робінсона знайшла Мохаммеда Салаха. Перемогу "червоним" приніс Садіо Мане, черговий ассист у свій актив записав Трент Александр -Арнольд.

Український півзахисник "Вест Гема" Андрій Ярмоленко не потрапив навіть до заявки команди. Футболіст продовжує відновлення після травми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Покарання для "Сіті" тільки підвищує шанси клубу на виграш Ліги чемпіонів цього сезону" - експерт

"Ліверпуль" із 79 очками лідирує в турнірній таблиці "АПЛ", випереджаючи "Манчестер Сіті" на 22 очка. "Вест Гем" продовжує перебувати в зоні вильоту з 24 очками в активі.

Зараз ви читаєте новину «Команда Ярмоленка ледве на відібрала очки у "Ліверпуля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі