пʼятниця, 12 січня 2018 20:11

Команда Анатолія Дем'яненка може зіграти проти Кахи Каладзе
3

Футбольний рік ветеранська збірна України розпочне у Тбілісі
Фото: Володимир Раснер
Футбольний рік ветеранська збірна України розпочне у Тбілісі
Футбольний рік ветеранська збірна України розпочне у Тбілісі

Футбольний рік ветеранська збірна України розпочне у Тбілісі, в рамках турніру, присвяченого пам'яті Давида Петріашвілі - відповідального в УЄФА за зв'язки з національними асоціаціями, який помер два роки тому. На майданчик місцевого Олімпійського стадіону столиці Грузії вийдуть шість національних команд. До групи А потрапили Грузія, Іспанія та Італія, до групи В - Україна, Туреччина та УЄФА. По дві найкращі команди групи виходять до півфіналу. Торік наші зіграли внічию з Азербайджаном - 3:3, перемогли Іспанію – 3:2 і Туреччину – 3:1, лише в фіналі поступившись Грузії - 4:7.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маркевич зіграв у команді Дем'яненка і переміг Іспанію

- Цього разу налаштовані на реванш, - стверджує головний тренер збірної України Анатолій Дем'яненко. – Ми готові: минулого року провели 42 матчі, конкуренція у складі висока.

За Україну зіграють учасники Володимир Єзерський, В'ячеслав Свідерський та Сергій Назаренко – учасники Кубку світу-2006, відомий телеексперти Сергій Нагорняк та Едуард Цихмейструк.

У складі грузині вийде Каха Каладзе – дворазовий переможець Ліги чемпіонів. За Італію – колишній гравець "Мілана" Мауріціо Ганц та Нікола Аморузо – екс-форвард "Ювентуса". Іспанія залучила чемпіонів Євро-2008 Хоана Капдевілью та Маркуса Сенну, одного з найкращих гравців того турніру. У складі команди УЄФА виступатимуть Крістіан Ківу та Деян Станкович, переможці Ліги чемпіонів – 2010.

Усі матчі пройдуть 14 січня.

Зараз ви читаєте новину «Команда Анатолія Дем'яненка може зіграти проти Кахи Каладзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі