пʼятниця, 06 березня 2009 12:05

Колумбійські футболісти влаштували бійку, а арбітр отримав монетою в голову

Колумбійські футболісти влаштували бійку, а арбітр отримав монетою в голову

Футболісти колумбійського клубу "Америка Калі" побилися між собою під час матчу Кубка Лібертадорес з бразильським "Сан-Паулу". Голкіпер Хуліан Меса та захисник Харольд Віафара посперечалися та почали штовхати один одного. Арбітр матчу показав обом гравцям жовті картки. Про це повідомляє Associated Press.

Форвард "Сан-Паулу" Вашингтон вивів свою команду вперед вже на третій хвилині зустрічі. На 29-ій хвилині Вашингтон забив другий гол у ворота "Америки", після чого між гравцями колумбійського клубу виникла суперечка, яка закінчилася бійкою. На 49-ій хвилині Боржис збільшив перевагу бразильців.

У другому таймі на газон з трибун полетіли радіоприймачі, пляшки та монети. Одна з монет влучила у голову резервному арбітру Франсіско Пенуеле. Гра була призупинена на чотири хвилини. За п"ять хвилин до кінця зустрічі гравець "Америки" Віктор Кортес відіграв один гол, але більшого колумбійцям досягти не вдалося.

Після двох турів "Сан-Паулу" лідирує в групі 4 Кубки Лібертадорес. На рахунку бразильського клубу чотири очки. "Сан-Паулу" випереджає за різницею забитих та пропущених м"ячів уругвайський "Дефенсор Спортінг", який також набрав чотири очки. Колумбійський "Індепендьєнте" займає третє місце з двома очками, на рахунку "Америки" - нуль очків.

AssociatedPress, lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Колумбійські футболісти влаштували бійку, а арбітр отримав монетою в голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі