середа, 02 березня 2011 12:31

Колумбійська сова померла після нападу футболіста

Колумбійська сова померла після нападу футболіста

Сова, яку захисник колумбійського футбольного клубу "Депортиво Перейра" Луіс Морено штовхнув на три метри з поля, в ніч на вівторок померла, повідомляє колумбійське видання El Heraldo.

Як пояснили ветеринари, через травми і посилений метаболізм у птиці розвинувся циркуляторний шок, який і призвів до загибелі. Раніше повідомлялося, що сова пішла на поправку, лікарі навіть мали намір її відпустити на волю ближче до вечора вівторка.

Інцидент з совою стався в неділю в місті Барранкілья під час гри "Депортиво Перейра" і "Атлетико Хуніор" на домашньому стадіоні другого клубу. За 20 хвилин до закінчення матчу сова приземлилася недалеко від воріт, і в неї потрапив м'яч. Коли суддя зупинив гру, щоб забрати з поля дезорієнтованого птаха, який лежав на спині, Морено підбіг і штовхнув сову.

Сови, які проживають в районі стадіону Баранкілья, є талісманом "Атлетико Хуніор". Побачивши жорстокий вчинок футболіста, публіка почала скандувати "Вбивця" і освистала його.

Морено поспішив вибачитися перед всіма і особливо перед вболівальниками "Атлетико", пояснивши, що він не штовхав сову, а намагався допомогти їй злетіти. Тим не менше, екологічна поліція вже почала розслідування стосовно футболіста, йому можуть бути пред'явлені звинувачення в жорстокому поводженні з тваринами.

Як пояснив El Heraldo представник Ліберальної партії у парламенті Колумбії, закон про захист тварин у країні існує з 2009 року, проте з того часу ніяких підзаконних актів, необхідних для його виконання, прийнято не було.

Зараз ви читаєте новину «Колумбійська сова померла після нападу футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі