четвер, 16 грудня 2010 11:58

Коломойський назвав Хуанде Рамоса "красенем"

Коломойський назвав Хуанде Рамоса "красенем"

Власник дніпропетровського "Дніпра" Ігор Коломойський сподівається, що з приходом іспанського тренера Хуанде Рамоса команда вийде на новий якісний рівень.

"Я вирішив перейти на інший кількісно-якісний рівень і прийняв для себе рішення, що якщо і з цим "красенем" нічого не вийде, то тоді потрібно зав'язувати з цією справою і займатися іншим видом спорту. У буру буду грати, або займатися боксом" , - сказав Коломойський.

За його словами, тренеру виділяється достатньо коштів для купівлі нових футболістів.

"Я виділив стільки коштів, скільки вони зможуть освоїти. Але навіть, незважаючи на те, що в команду прийшов Рамос, чомусь іноземні великі футболісти поки не хочуть до нас переходити. Точніше не всі хочуть. Ми б хотіли бачити у своїй команді не тільки бразильців, але й англійців, іспанців, португальців", - сказав він.

Нагадаємо, 1 жовтня 2010 Хуанде Рамос уклав з "Дніпром" контракт на 4 роки.

Разом з новим тренером, до Дніпропетровська також прибули його асистенти Маркос Альварес, Хосе Рамон Муньос, а також тренер воротарів Педро Яро.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Коломойський назвав Хуанде Рамоса "красенем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі