понеділок, 26 травня 2008 09:43

Колліна може очолити комітет футбольних арбітрів України

Колліна може очолити комітет футбольних арбітрів України

Відомий футбольний арбітр Пьерлуїджі Колліна хоч більше і не судить футбольні матчі, проте регулярно потрапляє на сторінки газет і журналів. Цього разу італієць провів відео-конференцію в агентстві РВК-Украина, поспілкувавшись з пресою за допомогою Інтернету прямо зі свого будинку в Італії.

- Зізнаюся чесно: мені й досі сниться, як я суджу футбольні матчі, - з сумною посмішкою сказав Колліна. - Що цікаво, жахи не сняться. Я маю на увазі ті матчі, в яких я помилявся. Сняться ті, які я провів добре. І минулої середи, коли був у Москві на фіналі Ліги чемпіонів, зловив себе на думці, що зовсім не хочу дивитися гру з трибуни, а рвуся туди, на поле - судити! Але що поробиш? Життя така штука, що не завжди у нас є можливість займатися тим, чим ми хочемо.

Не так давно в одному з інтерв"ю президент Федерації футболу України Григорій Суркіс натякнув на те, що найближчим часом комітет футбольних арбітрів у нашій країні може очолити "зірка європейського арбітражу". На питання, чи не Колліна це, італієць відповів: "Без коментарів", при цьому хитро посміхаючись.

Комсомольская правда в Украине

Зараз ви читаєте новину «Колліна може очолити комітет футбольних арбітрів України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі