пʼятниця, 30 вересня 2011 15:55

Кобі Брайант погодився виступати в Італії

Кобі Брайант погодився виступати в Італії

Один з кращих гравців НБА Кобі Брайант почне сезон в італійському клубі "Віртус" з Болоньї. Брайант гратиме за "Віртус" до тих пір, поки в НБА не закінчиться локаут, а потім повернеться в "Лос-Анджелес Лейкерс". Поки гравець і керівництво "Віртуса" досягли усної домовленості про контракт на 40 днів, повідомляє Associated Press.

За цей час Брайант заробить три мільйони доларів. Чи буде продовжено контракт з баскетболістом (і якщо так, то на яких умовах) у випадку, якщо через 40 днів локаут в НБА не завершиться, не уточнюється.

Чемпіонат Італії з баскетболу - 2011/12 мав розпочатися для "Віртуса" 9 жовтня. Однак зараз розклад турніру переглядається у зв'язку з тим, що 17-м учасником чемпіонату стала "Венеція". Контракт Брайанта почне діяти з початком чемпіонату.

"Італія - мій дім. Саме там народилася моя мрія грати в НБА. Саме в Італії я навчився основам гри, стрибку, передачам і руху без м'яча.

Коли я приїхав в США, то зрозумів, що мої ровесники не знають, як вести себе на майданчику. Вони думали тільки про стрибки і кидках зверху. Повернутися до Італії - моя мрія", - наводить слова Брайанта Gazzetta dello Sport.

У дитинстві (з 6 до 13 років) Брайант жив в Італії разом зі своїм батьком Джо, який грав за кілька місцевих команд. Контракт баскетболіста з "Лос-Анджелес Лейкерс" діє ще три роки. За цей час Брайант повинен заробити 83,5 мільйона доларів.

За матеріалами Лента.ру, Чемпионат.com

Зараз ви читаєте новину «Кобі Брайант погодився виступати в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі