четвер, 05 квітня 2007 10:44

Кличко зустрінеться з переможцем пари Маскаєв - Пітер

 

Довготривалі переговори стосовно того, хто стане наступним суперником російського боксера Олега Маскаєва закінчилися. Вчора у Нью-Йорку вирішили, що до серпня цього року чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі повинен провести бій з Семюелем Пітером. Віталій Кличко отримає право на поєдинок з переможцем пари, повідомляє allboxing.ru.

У представників Маскаєва і Пітера є три тижні, щоб домовитися про умови проведення поєдинку.

За словами промоутера Маскаєва Денніса Раппапорта, вони б надали перевагу зустрічі з Кличком. Він провів велику роботу разом з радником Віталія Шеллі Фінкелем по пошуку спонсорів для проведення цього поєдинку 2 червня у Москві. Але з різних причин гроші так і не перечислили. Інвесторів все ж вдалося знайти. Але коли ті уже були готові внести гроші, у справу втрутилися інші фактори.

- Контракт на бій був готовий. Місце визначено. 1.5 мільйони доларів для Пітера теж знайшли. Але Кличко дуже несподівано відмовився, - розповідає Раппапорт. - У середу мені зателефонував Шеллі і повідомив, що Віталій буде не готовий провести бій 2 червня. Йому необхідно ще кілька тижнів. Це безумство. Невже Кличко не знав про дату проведення поєдинку? Ми вісім тижнів тільки про це і говоримо.

За словами Фінкеля, потреба у додатковому часі на підготовку не пов"язана з травмою, через яку Кличко два роки тому залишив ринг. Тренер Віталія Фріц Здунек потрапив у лікарню і тепер потрібен час, щоб він вилікувався і підготував боксера.

Зараз ви читаєте новину «Кличко зустрінеться з переможцем пари Маскаєв - Пітер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі