пʼятниця, 14 серпня 2020 11:09

Кличко викликав на бій Маскаєва

 

12 серпня 2016 року уродженець Казахстану, а на той час громадянин США, Олег Маскаєв у Лас-Вегасі переміг американця Хасима Рахмана і став новим володарем титулу WBC у надважкій вазі. За 2 дні, 14 серпня, він отримав виклик провести об'єднавчий бій з чемпіоном IBF, українцем Володимиром Кличком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко домовився про чемпіонський бій

- Я зробив менеджерам Маскаєва відповідну пропозицію і тепер чекаю відповіді, - заявив менеджер Кличка Шеллі Фінкель. - Але вони повинні прийняти рішення дуже швидко. Маскаєву і його команді потрібно зрозуміти, що кращих умов, ніж ті, що можемо запропонувати ми, йому ніхто не запропонує.

За 10 днів менеджер Маскаєва Фред Кеш повідомив, що Маскаєв дуже втомився після 12-раундового бою з Рахманом, і наступний місяць присвятить відпочинку та відновленню.

Маскаєв вийде на бій проти Кличка, тільки якщо буде готовий на всі 100 відсотків

- Маскаєв вийде на бій проти Кличка, тільки якщо буде готовий на всі 100 відсотків, - додав менеджер.

Реакції команди Кличка довго чекати не довелося. Вже 26 серпня було оголошено, що перший захист титулу українець проведе проти американця Келвіна Брока 11 листопада на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку.

Володимир Кличко переміг Келвіна Брока технічним нокаутом в 7-му раунді. А Олег Маскаєв свій наступний бій провів 10 грудня 2016 року в Москві - переміг угандійця Пітера Охелло за рішенням суддів. Після цих боїв повідомлялося про інтенсивні переговори між командами Кличка і Маскаєва щодо проведення об'єднавчого бою, але вони виявилися безрезультатними.

Зараз ви читаєте новину «Кличко викликав на бій Маскаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі