пʼятниця, 26 лютого 2010 15:44

Кличко зробив останню пропозицію Валуєву

Кличко зробив останню пропозицію Валуєву

Інформація з табору Віталія Кличка про те, що переговори по організації бою Кличко - Валуєв припинені, виявилася не зовсім правильною.

Кличко дав Валуєву останній шанс, збільшивши фінансову пропозицію до 2,5 мільйонів доларів.

"Валуєв розуміє, що дві поразки поспіль фактично означатимуть для нього закінчення кар"єри, - резюмував Віталій. - Тому Микола вирішив зрубати "пенсійні" гроші - максимальні в його кар"єрі. Звідси, напевно, і виникла нереальна цифра в 4 мільйони доларів", розповів Кличко.

"А може, усвідомлюючи, що бій зі мною йому не виграти, Валуєв вирішив чемно відмовитися, виставивши спочатку нездійсненні вимоги. За моїми даними, він ніколи не заробляв за бій навіть половини цієї суми - навіть будучи діючим чемпіоном світу. Тому він і розповідає всім, що Кличко такий жадібний, не хоче платити йому нормальних грошей", - пояснив боксер.

"Я ж надаю Миколі шанс виграти найпрестижніший чемпіонський пояс у світі - яким свого часу володіли Мохаммед Алі, Майк Тайсон, Леннокс Льюїс. Причому плачу за це 2,5 мільйона доларів. Це остання ціна. І повірте, це дуже великі гроші - навіть за чемпіонським мірками. Якщо його не влаштовує ця сума, ми виходимо з переговорного процесу", - заявив Віталій Кличко.

blik.ua

Зараз ви читаєте новину «Кличко зробив останню пропозицію Валуєву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі