неділя, 13 липня 2008 13:34

Кличко не визначився з наступним суперником

Український боксер-важковаговик Володимир Кличко після перемоги над американцем Тоні Томпсоном заявив, що він ще знає, хто буде його наступним суперником. Чемпіон світу за версіями IBF і WBO пообіцяв вибрати опонента протягом двох тижнів.

12 липня в Гамбурзі Кличко нокаутував Томпсона в 11-му раунді і захистив титули, які належать йому. Американець зустрічався з українським боксером на правах офіційного претендента на звання чемпіона WBO. При цьому ще до бою IBF зобов"язала Кличка провести поєдинок зі своїм претендентом - росіянином Олександром Повєткіним.

Планувалося, що бій Кличко - Повєткін відбудеться восени цього року, а однією з можливих дат проведення матчу називалося 26 листопада. У найближчу суботу, 19 липня, Повєткін у підмосковному Чехові зустрінеться з американцем Таурусом Сайксом.

Коментуючи хід бою з Томпсоном, Кличко сказав, що на початку зустрічі він не міг знайти свій ритм, а його джеб (прямий удар з "передньої", у випадку Кличка - лівої, руки) не працював. Українець відмітив, що йому довелося перейти до плану "Б" і частіше використовувати удари правою рукою.

За словами чемпіона світу, поєдинок з Томпсоном вийшов для нього непростим, але Кличко ця обставина порадувала.

- Мені вже давно не ставили синців, так що тепер я виглядаю як справжній боксер, - додав українець.

Lenta.Ru

Зараз ви читаєте новину «Кличко не визначився з наступним суперником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі