неділя, 17 березня 2013 16:49

Кличко і Джамала провели разом вечір боксу
8

Фото: Фото: прес-служба "К2 Promotions"

Чемпіон світу з боксу за версією WBC, лідер партії УДАР Віталій Кличко провів вечір у компанії української співачки Джамали під час боксерського шоу "K2 Promotions" 16 березня у київському Палаці спорту.

Головним поєдинком турніру був матч між Інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBO у напівважкій вазі В'ячеславом Узєлковим і французом Дуду Енгумбу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бокс. Узєлков у Києві не зміг захистити чемпіонський титул

Перед поєдинком боксерів Джамала у прямому ефірі акапельно виконала Гімн України. Їй підспівував увесь зал, а також присутні Віталій Кличко та очільник "Інтера" Єгор Бенкендорф.

Після цього співачка зайняла місце у VIP-зоні перед рингом поряд із Віталієм Кличком, і провела весь матч у компанії легендарного боксера та політика.

"Я вперше була на боксі. Отримала багато незабутніх вражень. Тим більше в компанії такого коментатора. Тож тепер знаю дуже багато деталей і нюансів ведення боксерського поєдинку", – поділилася враженнями з Gazeta.ua Джамала по закінченню шоу.

Зазначимо, що спів Джамали і присутність легенди боксу не допомогли В'ячеславу Узєлкову здобути перемогу в бою. Він програв французу по очках одностайним рішенням суддів.

Зараз ви читаєте новину «Кличко і Джамала провели разом вечір боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі