пʼятниця, 15 січня 2021 11:09

Кличко хуком зліва нокаутував молодого Вайлдера

 

Колишній "тимчасовий" чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі, британець Ділліан Вайт поділився цікавими деталями з тренувального табору тоді ще домінуючого чемпіона світу Володимира Кличка перед одним із чергових захистів своїх титулів. Інтерв'ю з британським боксером опублікував сайт Sky Sports 15 січня 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко може повернутися в бокс через Ф'юрі

Табір проходив на курорті Штанглвірт у засніжених австрійських Альпах. На тренувальні спаринги до українця приїхала солідна компанія - майбутні чемпіони світу Ентоні Джошуа, Деонтей Вайлдер, міцні британські боксери Ділліан Вайт, Сем Секстон та інші.

- Володимир зламав Секстону ніс, - пригадує Вайт. - Я сказав: "Ні, ти мене не вирубаєш!" Я вийшов у ринг і почав жорстко з ним битися. Ми посварилися і за це мене відправили додому.

За якийсь час Вайт повернувся в табір, отримавши запрошення приєднатися до групи талановитих бійців.

- Володимир дружив з такими, як Джошуа, - каже Вайт. - Вони схожі за своїм світоглядом і поведінкою. А я тоді був просто вуличним бандитом.

Володимир дружив з такими, як Джошуа. Вони схожі за своїм світоглядом і поведінкою

Ділліан Вайт пригадує, що в австрійський табір Кличка на певний час прилетів американець Деонтей Вайлдер. Він тоді перебував на початковій стадії своєї профі-кар'єри. Молодий "Бронзовий бомбардувальник" (прізвисько Вайлдера. - Gazeta.ua) прагнув продемонструвати свою силу перед Кличком, він сопів і божеволів. Вайт розповів, що став свідком раптового вибухового завершення їх спарингу.

- Я бачив, як його нокаутували, - каже Вайт. - Володимир нокаутував його. Він знав, що трапилось. Влад відступав, працював на ногах, фінтив, бив джеби по корпусу, обманні джеби. Хук зліва – і Вайлдер підняв руки, його не стало. Це не був нокдаун, це був важкий нокаут. Вайлдера аж пересмикнуло. Ось чому, ймовірно, команда Вайлдера не хотіла щоб він бився з Кличком. Володимир збирався з ним битися, але Вайлдеру ніколи не подобалася ця ідея.

Деонтей Вайлдер з 2015-го до 2020 року володів титулом WBC. Втратив його у лютому торік в бою з британцем Тайсоном Ф'юрі. В листопаді 2015 року Ф'юрі переміг Володимира Кличка і відібрав у нього 3 чемпіонські титули. До бою з ним Володимир 11,5 років не зазнавав поразок.

Зараз ви читаєте новину «Кличко хуком зліва нокаутував молодого Вайлдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі