середа, 16 січня 2008 19:31

Кевін Кіган очолив "Ньюкасл Юнайтед"

Новим головним тренером "Ньюкасла" став Кевін Кіган. 56-річний фахівець вже був наставником "сорок" в період з 1992-го по 1997-й рік.

Клуб підтвердив, що саме Кіган стане наступником Аллардайса. Раніше передбачалося, що пост тренера займе Жерар Ульє або Дідьє Дешам, але "Ньюкасл" несподівано вибрав Кігана. Спочатку вважалося, що його можуть запросити тільки як партнера Алана Ширера.

У 1993 році Кевін Кіган повернув "Ньюкасл" в Прем"єр-лігу, а в сезоні 1995/1996 був близький до перемоги в чемпіонаті - тоді його команда випереджала "Манчестер Юнайтед" на 12 очок, але закінчила сезон на другому місці.

Ширер сказав, що ще не говорив з Кіганом про своє можливе повернення на "Сент-Джеймс Парк", але високо відізвався про його тренерські успіхи за п"ять років в "Ньюкаслі".

"Про нього в Ньюкаслі висока думка, і це заслужено", сказав Ширер. "Він добився надзвичайних успіхів, це людина з унікальною харизмою".

Про ставлення "Ньюкасла" до Кігана можна судити з заголовку на сайті клубу: "Північноанглійський месія - новий тренер "Юнайтед".

Окрім "Ньюкасла", Кіган в різний час тренував "Фулхем", "Манчестер Сіті" і збірну Англії.

UA Футбол

Зараз ви читаєте новину «Кевін Кіган очолив "Ньюкасл Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі